За нас

hero image hero image

EGT Steel Production е дъщерна компания на Euro Games Technology, която е изцяло фокусирана върху изработката на стоманени изделия.

Мисията ни е да предложим висококачествени метални изделия, конкурентни на световно ниво, за да удовлетворим нуждите на нашите клиенти и да им помогнем в тяхното развитие. За да постигаме целите си, ние залагаме на техническо изпълнение с водещи съвременни технологии и висококвалифициран екип.

service image

Качеството ни на изработка е гарантирано от система за управление, която покрива всички етапи на производството, а повишаването му е обезпечено чрез непрекъснатото подобряване на работната среда, внедряването на нови технологии и оптимизирането на вътрешната логистика. Защото професионализмът и успешните резултати са в основата на всеки наш проект.

Нашата цел е да предоставяме висококачествени стоманени изделия и конструкции, изцяло съобразени с вашите индивидуални потребности

video overlay
play icon

Клиенти

Клиентите са водещата
сила на нашия бизнес.

Вярваме, че разбирането на техните изисквания и потребности, вниманието към детайла във всеки етап от процеса и резултатите, които постигаме ни превръщат в един от лидерите на пазара. Благодарение на висококвалифицирания си екип, ние сме уверени, че предоставяме най-висок стандарт услуги, като непрекъснато се стремим към подобряване на резултатите.

icon
mail image

Благодарим ви!

Вашето съобщение е изпратено.
Нашият екип за поддръжка ще отговори на въпроса ви в рамките на 24 часа